Tejfölös csirkeragu recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirkemell
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 nagyon gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- mustár és pirosarany ízlés szerint
- 1-1,5 ek liszt
- kb 2 dl tejföl
- kb 1,5 dl tej
- olaj
Elkészítése:
A csíkokra vágott húst besózom, kevés olajon megpirítom, majd hozzáadom az apróra vágott vörös és fokhagymát, az egészet kissé átsütöm és felengedem annyi vízzel, hogy ellepje. Ízesítem sóval, borssal, mustárral, pirosarannyal és puhára főzöm.
A lisztet elkeverem a tejföllel és a tejjel és behabarom vele a ragut. Pár percig állandó kevergetés mellett összefőzöm. Szeletelt hússal is el lehet készíteni. Nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »