Tejfölben pácolt sonkás-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 1 doboz tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors ízlés szerint
- 10 dkg liszt
- 8 szelet gépsonka
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket ketté vágjuk. A tejfölben elkeverjük a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és beleforgatjuk a csirkemell szeleteket. Egy napot állni hagyjuk.
Másnap kivesszük a tejfölös masszából a szeleteket, és lisztbe forgatjuk, serpenyőben egyesével fehéredésig sütjük. Tepsibe rakjuk, erre kerül a sonka, majd a visszamaradt tejfölös masszából keveset ráhalmozunk és sajttal jócskán megszórjuk, majd előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt szépen rápirul.
Bármilyen körettel tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »