Tárkonyos citromos pulyka leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg pulykamell(esetleg csirkemell)
- 1 fej hagyma
- 2 répa
- 2 gyökér
- 1 kis fej zeller
- 2dkg vaj vagy kevés olaj
- 1 teáskanál szárított tárkony
- 2 dl főzőtejszín
- 1 kanál liszt
- 1 citrom leve
- só
- bors
- 1 húsleves kocka
Elkészítése: A vajon megpároljuk a hagymát, beletesszük a csíkokra vágott pulykahúst kicsit átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Beletesszük a zöldséget majd felöntjük vízzel, majd a tárkonyt és a húsleves kockát is beletesszük. Készre főzzük! A főzőtejszínben elkeverjük a lisztet beleöntjük a levesbe és forraljuk egyet. Tálaláskor citromlével ízesítjük! Gyors olcsó leves.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »