Tárkonyos citromos pulyka leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg pulykamell(esetleg csirkemell)
- 1 fej hagyma
- 2 répa
- 2 gyökér
- 1 kis fej zeller
- 2dkg vaj vagy kevés olaj
- 1 teáskanál szárított tárkony
- 2 dl főzőtejszín
- 1 kanál liszt
- 1 citrom leve
- só
- bors
- 1 húsleves kocka
Elkészítése: A vajon megpároljuk a hagymát, beletesszük a csíkokra vágott pulykahúst kicsit átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Beletesszük a zöldséget majd felöntjük vízzel, majd a tárkonyt és a húsleves kockát is beletesszük. Készre főzzük! A főzőtejszínben elkeverjük a lisztet beleöntjük a levesbe és forraljuk egyet. Tálaláskor citromlével ízesítjük! Gyors olcsó leves.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »