Szekszárdi ragu recept

Hozzávalók:
- 5 dkg apróra vágott szalonna
- 1/2 kg pulyka apró hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- majoránna
- só
- bors
- 1 kiskanál piros paprika (elhagyható)
- 2 teáskanál mustár
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A szalonna alá kis vizet teszünk, üvegesre pároljuk, majd egy kevés olívával zsírjára pirítjuk. Rátesszük a kockára vágott vöröshagymát, rátörjük a fokhagymát és a csíkokra vágott husit. Fűszerezzük sóval és borssal. Majd puhára főzzük. Ha a hús puha akkor a főtt tojást belekarikázzuk, majd összefőzzük.
Párolt krumplival vagy rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »