Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szekszárdi ragu recept

Szekszárdi ragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 5 dkg apróra vágott szalonna
    • 1/2 kg pulyka apró hús
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • majoránna
    • bors
    • 1 kiskanál piros paprika (elhagyható)
    • 2 teáskanál mustár
    • 4 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése: A szalonna alá kis vizet teszünk, üvegesre pároljuk, majd egy kevés olívával zsírjára pirítjuk. Rátesszük a kockára vágott vöröshagymát, rátörjük a fokhagymát és a csíkokra vágott husit. Fűszerezzük sóval és borssal. Majd puhára főzzük. Ha a hús puha akkor a főtt tojást belekarikázzuk, majd összefőzzük.

    Párolt krumplival vagy rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá