Szekszárdi ragu recept

Hozzávalók:
- 5 dkg apróra vágott szalonna
- 1/2 kg pulyka apró hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- majoránna
- só
- bors
- 1 kiskanál piros paprika (elhagyható)
- 2 teáskanál mustár
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A szalonna alá kis vizet teszünk, üvegesre pároljuk, majd egy kevés olívával zsírjára pirítjuk. Rátesszük a kockára vágott vöröshagymát, rátörjük a fokhagymát és a csíkokra vágott husit. Fűszerezzük sóval és borssal. Majd puhára főzzük. Ha a hús puha akkor a főtt tojást belekarikázzuk, majd összefőzzük.
Párolt krumplival vagy rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »