Sült csirkecombok sajtos rizi-bizi golyóval recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb (alsó-felső)
- szárnyas fűszersó
- 2 ek étolaj
Köret:
- 50 dkg főtt rizs
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg aprított sajt
- 20 dkg zöldborsó megfőzve
- só
- 1 mk fehér bors
- 3 ek liszt
Sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A combokat alaposan megmossuk és a forgónál ketté vágjuk. A fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük, tálba helyezzük, 2 ek olajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk. Hagyjuk pihenni hűtőben 1 órán át, majd sütőzacskóba helyezzük, beleöntjük a visszamaradt levet is. A zacskó száját összekötjük, tepsibe helyezzük, majd néhány helyen tűvel a zacskót megböködjük.
200 fokos sütőben 1 órán át sütjük. Majd vágjuk fel a zacskót és kissé pirítsuk meg.
A köret készítés:
A hozzávalókat összekeverjük, kisebb gombócokat formázunk, majd egyenként lisztbe forgatjuk. Forró olajban aranysárgára sütjük.
Köretként vagy önálló ételként is fogyaszthatjuk
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »