Saslik csirkéből recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 1 szál csípős parasztkolbász
- 20 dkg szalonna
- 1 db cukkini
- 1 db kaliforniai paprika
- 2 db hegyes erős paprika
- 4 db sonkahagyma /lehet vöröshagyma,lila hagyma/
- 2 db paprika
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt bors
- ételízesítő
- só
- 6 db bambusz nyárs
Elkészítése:
A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkát, a hagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet.
A csirkemellet, a kolbászt, a szalonnát és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megszórjuk szárnyas fűszerrel, olajozott sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük. Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is. Én főtt-sült burgonyát tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.