Saslik csirkéből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 1 szál csípős parasztkolbász
- 20 dkg szalonna
- 1 db cukkini
- 1 db kaliforniai paprika
- 2 db hegyes erős paprika
- 4 db sonkahagyma /lehet vöröshagyma,lila hagyma/
- 2 db paprika
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt bors
- ételízesítő
- só
- 6 db bambusz nyárs
Elkészítése:
A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkát, a hagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet.
A csirkemellet, a kolbászt, a szalonnát és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megszórjuk szárnyas fűszerrel, olajozott sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük. Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is. Én főtt-sült burgonyát tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »