Sajttal töltött, rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 2 szép szelet sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A sütéshez:
- 7 dl étolaj
A bundához:
- 15 dkg liszt (kb)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-1,5 dl tej
- 1 ek mustár
- plusz liszt a forgatáshoz
Elkészítése:
A filét felszeleteltem. Ebből 4 szép szelet és 2 db kicsi lett.
Kiklopfoltam, megmostam és sóztam, borsoztam.
A bunda hozzávalóit jól összekevertem.
A húsra tettem egy szelet sajtot, majd befedtem egy másikszelet hússal.
Először lisztbe, majd a masszába forgattam, újból lisztbe és jól rányomkodtam a lisztet.
Felhevített étolajban, lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »