Sajttal töltött, rántott csirkemell recept
Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 2 szép szelet sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A sütéshez:
- 7 dl étolaj
A bundához:
- 15 dkg liszt (kb)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1-1,5 dl tej
- 1 ek mustár
- plusz liszt a forgatáshoz
Elkészítése:
A filét felszeleteltem. Ebből 4 szép szelet és 2 db kicsi lett.
Kiklopfoltam, megmostam és sóztam, borsoztam.
A bunda hozzávalóit jól összekevertem.
A húsra tettem egy szelet sajtot, majd befedtem egy másikszelet hússal.
Először lisztbe, majd a masszába forgattam, újból lisztbe és jól rányomkodtam a lisztet.
Felhevített étolajban, lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









