Sajttal töltött, rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 2 szép szelet sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A sütéshez:
- 7 dl étolaj
A bundához:
- 15 dkg liszt (kb)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-1,5 dl tej
- 1 ek mustár
- plusz liszt a forgatáshoz
Elkészítése:
A filét felszeleteltem. Ebből 4 szép szelet és 2 db kicsi lett.
Kiklopfoltam, megmostam és sóztam, borsoztam.
A bunda hozzávalóit jól összekevertem.
A húsra tettem egy szelet sajtot, majd befedtem egy másikszelet hússal.
Először lisztbe, majd a masszába forgattam, újból lisztbe és jól rányomkodtam a lisztet.
Felhevített étolajban, lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »