Sajttal töltött, rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 2 szép szelet sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A sütéshez:
- 7 dl étolaj
A bundához:
- 15 dkg liszt (kb)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-1,5 dl tej
- 1 ek mustár
- plusz liszt a forgatáshoz
Elkészítése:
A filét felszeleteltem. Ebből 4 szép szelet és 2 db kicsi lett.
Kiklopfoltam, megmostam és sóztam, borsoztam.
A bunda hozzávalóit jól összekevertem.
A húsra tettem egy szelet sajtot, majd befedtem egy másikszelet hússal.
Először lisztbe, majd a masszába forgattam, újból lisztbe és jól rányomkodtam a lisztet.
Felhevített étolajban, lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »