Sajttal-brokkolival töltött csirkemellrudak recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 0,5 kg brokkoli
- 20 dkg sajt/füstölt sajt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A szelteket meghintjük sóval, borssal, majd ráhelyezzük a reszelt sajtot, és az előre megpárolt brokkoli rózsákat. Óvatosan feltekerjük, majd lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat forró bő olajban aranybarnára sütjük, majd burgonyapürével, vagy rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »