Sajtos, gombás csirkemell szeletek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemell filé
- 0,5 kg csiperke gomba
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 cs petrezselyem
- 10 dkg szeletelt trappista sajt
- 15 dkg füstölt szalonna
- 3-4 ek olaj
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk és az olajon elősütjük.(fehéredésig sütjük mindkét oldalát)
A szalonnát felkockázzuk és egy lábasban kisütjük a zsírját. Beletesszük a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.
Közben felszeleteljük a gombát és a hagymához adjuk. Rászórjuk a fűszereket, a petrezselymet és addig pirítjuk, míg elfő a leve.
Zsiradékkal kikent tepsibe tesszük a hús-szeleteket, ráhalmozzuk a gombás tölteléket, majd a tetejükre teszünk 1-1 szelet sajtot.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen rápirul.
Tetszés szerinti körettel, salátával tálalható.
Tipp:
Tetszés szerinti körettel, salátákkal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »