Sajtos, gombás csirkemell szeletek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemell filé
- 0,5 kg csiperke gomba
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 cs petrezselyem
- 10 dkg szeletelt trappista sajt
- 15 dkg füstölt szalonna
- 3-4 ek olaj
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk és az olajon elősütjük.(fehéredésig sütjük mindkét oldalát)
A szalonnát felkockázzuk és egy lábasban kisütjük a zsírját. Beletesszük a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.
Közben felszeleteljük a gombát és a hagymához adjuk. Rászórjuk a fűszereket, a petrezselymet és addig pirítjuk, míg elfő a leve.
Zsiradékkal kikent tepsibe tesszük a hús-szeleteket, ráhalmozzuk a gombás tölteléket, majd a tetejükre teszünk 1-1 szelet sajtot.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen rápirul.
Tetszés szerinti körettel, salátával tálalható.
Tipp:
Tetszés szerinti körettel, salátákkal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »