Ropogós csirkecomb hagymás krumpli ágyon recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 2 kg burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- 1 ízlés szerint só
- 1 kk. szárnyas fűszerkeverék
- 1 kk. durvára darált bors
- 1 mk. őrölt kömény
- 1 mk. cayenne-i bors
- 2 kanál libazsír
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk.
A burgonyát kockákra vagy cikkekre aprítjuk, szárnyas fűszerrel, cayenne-i borssal megszórjuk, majd egy tepsibe terítjük.
Rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt.
A tepsit előmelegített sütőben, kb. 80-90 percet sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

