Ropogós csirke szárnyak burgonya ágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 főre:
- 1 kg csirke szárny
- 1 kg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- só
- szárnyas fűszer
- 1 ek.durvára őrölt bors
- 1 mk őrölt kömény
- 1 kk fokhagyma granulátum
- 1 kk szárított rozmaring
- 2 ek libazsír
Elkészítése:
A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. Sózzuk, fűszerezzük durvára darált borssal megszórjuk. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, összekeverjük a zsiradékkal,szárított rozmaringot, durvára őrölt borsot, grill fűszert szórunk rá. A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirke szárnyakat. A tepsit előmelegített sütőben tesszük és kb. egy órát sütjük. A szárnyakat megfordítjuk és szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »