Resztelt máj főtt burgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 2-3 fej vöröshagyma
- olaj
- őrölt csemege paprika
- só
- bors
- delikát
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- 3-4 ek lecsó
- 1 kg burgonya
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. A tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a megtisztított és kockára vágott csirkemájat. Jól összeforgatjuk, és felengedjük vízzel. Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük, majd hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, és amikor felfőtt beletesszük a lecsót is. A májat puhára főzzük, és melegen főtt burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »