Resztelt máj főtt burgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 2-3 fej vöröshagyma
- olaj
- őrölt csemege paprika
- só
- bors
- delikát
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- 3-4 ek lecsó
- 1 kg burgonya
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. A tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a megtisztított és kockára vágott csirkemájat. Jól összeforgatjuk, és felengedjük vízzel. Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük, majd hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, és amikor felfőtt beletesszük a lecsót is. A májat puhára főzzük, és melegen főtt burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »