Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott csirkeszárny salátával, sült burgonyával recept

Rántott csirkeszárny salátával, sült burgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkeszárny
    • 1 konzerv kukorica
    • 2 fej lilahagyma
    • 1 kisebb fej saláta
    • 2 szál sárgarépa
    • 1 natúr joghurt
    • 1 cs zöldfűszerkeverék
    • 1 kg sütnivaló burgonya
    • étolaj
    • zsemlemorzsa
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • ízés szerint só

    Elkészítése:

    A csirkeszárnyat megmosom, besózom és állni hagyom.

    A burgonyát megpucolom, gerezdekre vágom. A salátát darabokra tépkedem, a sárgarépát zöldségreszelőn vékony csíkokra reszelem, a lilahagymát apróra vágom, majd összekeverem a zöldségeket a konzerv kukoricával és a joghurtot a zöldfűszerkeverékkel.

    A csirkeszárnyakat megforgatom a lisztben, tojásban, zsemlemorzsában és forró olajban kisütöm. A burgonyát is közben serpenyőben megsütöm, majd,ha kész tálalom. A salátát meglocsolom a joghurtos öntettel.

    Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá