Rántott csirkeszárny salátával, sült burgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 1 konzerv kukorica
- 2 fej lilahagyma
- 1 kisebb fej saláta
- 2 szál sárgarépa
- 1 natúr joghurt
- 1 cs zöldfűszerkeverék
- 1 kg sütnivaló burgonya
- étolaj
- zsemlemorzsa
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- ízés szerint só
Elkészítése:
A csirkeszárnyat megmosom, besózom és állni hagyom.
A burgonyát megpucolom, gerezdekre vágom. A salátát darabokra tépkedem, a sárgarépát zöldségreszelőn vékony csíkokra reszelem, a lilahagymát apróra vágom, majd összekeverem a zöldségeket a konzerv kukoricával és a joghurtot a zöldfűszerkeverékkel.
A csirkeszárnyakat megforgatom a lisztben, tojásban, zsemlemorzsában és forró olajban kisütöm. A burgonyát is közben serpenyőben megsütöm, majd,ha kész tálalom. A salátát meglocsolom a joghurtos öntettel.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »