Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott csirkecomb recept

Rántott csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 rántani való csirkecomb
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • tej
    • liszt
    • zsemlemorzsa
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A combokat alaposan megmossuk, majd besózzuk. Annyi tejjel öntjük fel ami bőven ellepi. A tejet hígíthatjuk kis vízzel, de hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymákat, és legalább egy óráig állni hagyjuk.

    Még jobb, ha egy éjszakán át áznak a combok. A pácolás után jól megtöröljük a combokat, majd panírozzuk. Három külön tálba tesszük a lisztet, a felvert tojást, és a zsemlemorzsát, majd ebben a sorrendben beleforgatjuk a combokat.

    Forró, bő olajban sütjük meg.

    A legjobbak természetesen a “dobverők” mert könnyen kézre állnak. Ugyanolyan finomak a felső combok, de az egészben rántott combok is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá