Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pulykás csodaragu recept

Pulykás csodaragu
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg pulykacomb filé
    • 2 dl főzőtejszín
    • 2 dl félédes fehérbor
    • 1 nagyobb fej hagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • ételízesítő
    • 45 dkg brokkolirózsa
    • olaj
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    A pulykacomb filét csíkokra vágjuk. A fokhagymát és a hagymát megtisztítjuk, kockázzuk és olajban megdinszteljük.

    Rátesszük a húst, fehéredésig kevergetjük, majd jöhet rá az ételízesítő, az őrölt bors és felöntjük a borral. Fedő alatt kis lángon kb egy 45 percet pároljuk. Néha megkeverjük és ha a hús már majdnem puha, akkor hozzáadjuk a brokkolirózsákat.

    Ennek már nem kell sok idő, egy negyed óra alatt kellően megpuhul a zöldség. Közben a főzőtejszínt tálba tesszük, merünk hozzá pár kanálnyit a léből, kikavarjuk és a ragura öntjük.

    Összeforraljuk és már lehet is tálalni egy tányér finom nokedlivel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá