Pulyka vasi pecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg pulykamell
- 8 gerezd fokhagyma
- 3 dl tej
- 5 ek finomliszt
- 1 ek fűszerpaprika
- 1 kk fehér bors
- 2 dl napraforgó olaj (kisütéshez)
- só ízlés szerint
Elkészítése:
Előző este a húst felszeletelem, a fokhagymát áttöröm, összekeverem a tejjel és pici sóval, majd a hússzeleteket elhelyezem benne, és hűtőbe teszem.
Másnap a lisztet, a pirospaprikát és a fehér borsot összekeverem.
Megforgatom benne a lecsöpögtetett hússzeleteket, és forró olajban mindkét oldalát pirosra megsütöm.
Savanyúsággal és krumplikörettel tálalom.
A pulyka vasi pecsenye kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 22 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 11 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »