Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pulyka vasi pecsenye recept

Pulyka vasi pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg pulykamell
    • 8 gerezd fokhagyma
    • 3 dl tej
    • 5 ek finomliszt
    • 1 ek fűszerpaprika
    • 1 kk fehér bors
    • 2 dl napraforgó olaj (kisütéshez)
    • só ízlés szerint

    Elkészítése:

    Előző este a húst felszeletelem, a fokhagymát áttöröm, összekeverem a tejjel és pici sóval, majd a hússzeleteket elhelyezem benne, és hűtőbe teszem.

    Másnap a lisztet, a pirospaprikát és a fehér borsot összekeverem.

    Megforgatom benne a lecsöpögtetett hússzeleteket, és forró olajban mindkét oldalát pirosra megsütöm.

    Savanyúsággal és krumplikörettel tálalom.

    A pulyka vasi pecsenye kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 212 kcal
    Fehérje: 22 g
    Szénhidrát: 5 g
    Zsír: 11 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá