Pulyka vasi pecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg pulykamell
- 8 gerezd fokhagyma
- 3 dl tej
- 5 ek finomliszt
- 1 ek fűszerpaprika
- 1 kk fehér bors
- 2 dl napraforgó olaj (kisütéshez)
- só ízlés szerint
Elkészítése:
Előző este a húst felszeletelem, a fokhagymát áttöröm, összekeverem a tejjel és pici sóval, majd a hússzeleteket elhelyezem benne, és hűtőbe teszem.
Másnap a lisztet, a pirospaprikát és a fehér borsot összekeverem.
Megforgatom benne a lecsöpögtetett hússzeleteket, és forró olajban mindkét oldalát pirosra megsütöm.
Savanyúsággal és krumplikörettel tálalom.
A pulyka vasi pecsenye kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 22 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 11 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »