Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
- kb 1 kg csirkemell filé
- 1 szál póréhagyma
- 500 ml főzőtejszín
- 4-5 ek mustár
- petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors
- étolaj
Elkészítése:
A karikára vágott póréhagymát kevés olajon megdinszteljük.
A csirkemellet nagyobb szeletekre felvágjuk, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg a saját levét elfövi, utána a hús mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.
A tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borst, majd ráöntjük a csirkemellre és végül megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Még pár percig főzzük és már kész is van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »