Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
- kb 1 kg csirkemell filé
- 1 szál póréhagyma
- 500 ml főzőtejszín
- 4-5 ek mustár
- petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors
- étolaj
Elkészítése:
A karikára vágott póréhagymát kevés olajon megdinszteljük.
A csirkemellet nagyobb szeletekre felvágjuk, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg a saját levét elfövi, utána a hús mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.
A tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borst, majd ráöntjük a csirkemellre és végül megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Még pár percig főzzük és már kész is van.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »