Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pisztáciás töltött csirkecomb recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db egész csirkecomb
    • 30d kg darált hús/lehet csirke, disznó is/
    • 1 cs pisztácia
    • 2 gerezd fokhagyma
    • só, bors, őrölt pirospaprika
    • baconszalonna

    Elkészítése:
    A combokat a hajlatban kifilézzük(szedjük ki a csontokat), a bőrét leszedjük/ húslevesben felhasználhatjuk a csonttal együtt/ a húst besózzuk. A darált húst sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát is adunk hozzá végül pedig a pisztáciát keverjük bele. Ezzel a masszával töltjük a combokat a csont helyén. Baconszalonnával betekerjük a csirkecombokat és alufóliába becsomagoljuk mint a szaloncukrot.Ezt forró vízbe tesszük és 20 percig főzzük. Kiszedjük,kicsomagoljuk és egy serpenyőben átsütjük a szalonnát. Ferde vágással három darabba szeleteljük és tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá