Petrezselymes fetával töltött csirkemell recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemellfilé
- 10 dkg fetasajt
- fél tubus sajtkrém
- 1 csokor friss petrezselyem
- só, bors, kevés olaj a sütéshez
- rizs
Elkészítése:
A csirkemellet 3 felé vágom úgy, hogy henger alakra hasonlítson a közepét bevágom, kívül-belül sózom, borsozom. A feta sajtot elkeverem a sajtkrémmel és belekeverem az apróra vágott petrezselymet. A sajtos masszát beletöltöm a csirkemellfilékbe, és tetszőlegesen kisebb hús tűkkel összetűzöm, hogy sütésnél ne follyon ki a sajt. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és ráteszem a már összetűzdelt csirkemelleket. Mindkét oldalát pirosra sütöm. Egy kevés sajtkrém mindig folyik ki, de ezt használhatjuk mellé mártásnak. Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.