Óvári sertésszelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg karaj, pulyka vagy csirkemell, ki mit szeret
- ½ kg gomba
- liszt
- olaj
- só, bors, gyömbér
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek étkezési keményítő
- 1 dkg vöröshagyma
- petrezselyemzöld
- trapista sajt szeletek
Elkészítése:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük.
Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk a gomba tölteléket, ami a következő:
Kevés olajon megfuttatjuk a kockára vágott vöröshagymát, beletesszük a szeletelt gombát, fokhagymát reszelünk bele és az ízesítőkkel készre pároljuk.
Amikor megpuhult, étkezési keményítővel behabarjuk, sűrű állagúnak kell lennie.
Befejezésül ráfektetjük a halmocskákra a szelelt sajtot és sütőben pár perc alatt ráolvasztjuk.
Bármilyen körettel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »