Nyárson sült csirkemáj ínyenc módra recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 db. alma
- 1/2 doboz ananászbefőtt
- 60 dkg. csirkemáj
- só, bors
Elkészítése: A hámozott almát vastagabb cikkekre vágjuk, az ananászt háromszögre vagdaljuk. A májat borsozzuk, és a gyümölcsdarabokkal együtt válogatva nyársa húzzuk. Parázson, grillsütőben kevés zsíron kisütjük. Tálaláskor enyhén sózzuk, burgonyapürével kináljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.