Négyhagymás, zöldséges csirke falatok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 1 ek zsír (liba, kacsa)
- 1 vöröshagyma
- 1 csomó újhagyma
- fél póréhagyma
- 20 levél medvehagyma
- 1 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 2 szárzeller
- 1 tk dijoni mustár
- 3 dl főzőtejszín
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A húst apróra vágjuk, a hagymákat és zöldségeket tetszőleges alakúra daraboljuk. A medvehagymát a szárával együtt felszeleteljük, a levelét apróbbra vagdossuk.
A zsíron félig megdinszteljük a répákat, később hozzáadjuk a húst, sózzuk és kevés borsot őrlünk rá.
Ha a hús kifehéredett, a medvehagyma kivételével hozzáadjuk a hagymákat, szárzellert és a mustárt. Beleöntjük a tejszínt és 5-10 percig lassan forraljuk, hogy a tejszín kissé besűrűsödjön.
Végül belekeverjük a medvehagymát, és elkeverjük. Főtt tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »