Mustáros fokhagymás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 ek mustár
- 200 ml főzőtejszín
- só
- őrölt bors
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, besózzuk, megszórjuk őrölt borssal. Olajat hevítünk és a zúzott fokhagymával együtt hirtelen megsütjük. Felöntjük főzőtejszínnel, megízesítjük a mustárral és kicsi lángon addig főzzük, míg a főzőtejszín kissé megsűrűsödik.
Ha kell még ízesítjük sóval és őrölt borssal. Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »