Mozzarellás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet/egyenként kb 15 dkg/csirkemell
- 1 evőkanál liszt
- só
- őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
- 3 nagy paradicsom
- 25 dkg mozzarella
- 2 gerezd fokhagyma
- bazsalikom
- kakukkfű
- petrezselyemlevél
Elkészítése:
A hússzeleteket picit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat lisztbe mártjuk.
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, majd mindkét oldalukat 2-3 perc alatt megpirítjuk. A húsokat egy sütőtálra helyezzük.
A mozzarellát és a paradicsomokat felszeleteljük. A fokhagymát áttörjük. A zöld fűszerleveleket összevágjuk. A mozzarella és a paradicsomkarikákat a hússzeletek közzé rendezzük, majd megszórjuk a zöld fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
180 fokos sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
Friss salátával és sült krumplival tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »