Mozzarellás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet/egyenként kb 15 dkg/csirkemell
- 1 evőkanál liszt
- só
- őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
- 3 nagy paradicsom
- 25 dkg mozzarella
- 2 gerezd fokhagyma
- bazsalikom
- kakukkfű
- petrezselyemlevél
Elkészítése:
A hússzeleteket picit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat lisztbe mártjuk.
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, majd mindkét oldalukat 2-3 perc alatt megpirítjuk. A húsokat egy sütőtálra helyezzük.
A mozzarellát és a paradicsomokat felszeleteljük. A fokhagymát áttörjük. A zöld fűszerleveleket összevágjuk. A mozzarella és a paradicsomkarikákat a hússzeletek közzé rendezzük, majd megszórjuk a zöld fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
180 fokos sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
Friss salátával és sült krumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »