Mexikói tarhonyás hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell (vagy filézett csirkecomb)
- 45 dkg mexikói vegyeszöldség
- 30 dkg tarhonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- só, bors, őrölt kömény, őrölt paprika, delikát, étolaj
Elkészítése:
A megmosott csirkemellet vagy csirkecombot csíkokra vágjuk. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, pirospaprikával, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízlés szerint fűszerezzük. Hozzátesszük az apróra vágott zöldpaprikát, a meghámozott és feldarabolt paradicsomot majd a húst pici vízzel felöntve puhára pároljuk benne. Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felöntjük dupla mennyiségű vízzel, majd hozzátesszük a mexikói köretet és puhára főzzük. Amikor kész a hús és a tarhonya is, összekeverjük, és tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »