Mexikói tarhonyás hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell (vagy filézett csirkecomb)
- 45 dkg mexikói vegyeszöldség
- 30 dkg tarhonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- só, bors, őrölt kömény, őrölt paprika, delikát, étolaj
Elkészítése:
A megmosott csirkemellet vagy csirkecombot csíkokra vágjuk. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, pirospaprikával, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízlés szerint fűszerezzük. Hozzátesszük az apróra vágott zöldpaprikát, a meghámozott és feldarabolt paradicsomot majd a húst pici vízzel felöntve puhára pároljuk benne. Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felöntjük dupla mennyiségű vízzel, majd hozzátesszük a mexikói köretet és puhára főzzük. Amikor kész a hús és a tarhonya is, összekeverjük, és tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »