Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mexikói tarhonyás hús recept

Mexikói tarhonyás hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemell (vagy filézett csirkecomb)
    • 45 dkg mexikói vegyeszöldség
    • 30 dkg tarhonya
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 db paradicsom
    • 1 db zöldpaprika
    • só, bors, őrölt kömény, őrölt paprika, delikát, étolaj

    Elkészítése:
    A megmosott csirkemellet vagy csirkecombot csíkokra vágjuk. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, pirospaprikával, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízlés szerint fűszerezzük. Hozzátesszük az apróra vágott zöldpaprikát, a meghámozott és feldarabolt paradicsomot majd a húst pici vízzel felöntve puhára pároljuk benne. Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felöntjük dupla mennyiségű vízzel, majd hozzátesszük a mexikói köretet és puhára főzzük. Amikor kész a hús és a tarhonya is, összekeverjük, és tálalhatjuk is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá