Meiditerrán töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 2 db egész csirkecomb bőröstől
- 1 db bébi cukkini
- 1 szem paradicsom
- fél fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- friss bazsalikom
- csipet sáfrányos szeklice
- só
- bors
- 10 dkg füstölt sajt
- 10 dkg fekete olajbogyó
- 1 dl rosé bor
Elkészítése:
A cukkinit, a hagymákat, a paradicsomot és olajbogyót nagyon apróra ledaráljuk, összedolgozzuk a fűszerekkel. A sajtot is apróra vágjuk, hozzákeverjük.
A csirkét megmossuk, sózzuk, majd a combok alá töltjük a keveréket. Tepsibe tesszük, alá öntjük a bort és fólia alatt pároljuk 20 percet, majd 10 perc alatt pirosra sütjük.
Tipp:
Köretnek mellette sült hagymás burgonyát vagy sáfrányos rizst tettem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »