Meiditerrán töltött csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 2 db egész csirkecomb bőröstől
- 1 db bébi cukkini
- 1 szem paradicsom
- fél fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- friss bazsalikom
- csipet sáfrányos szeklice
- só
- bors
- 10 dkg füstölt sajt
- 10 dkg fekete olajbogyó
- 1 dl rosé bor
Elkészítése:
A cukkinit, a hagymákat, a paradicsomot és olajbogyót nagyon apróra ledaráljuk, összedolgozzuk a fűszerekkel. A sajtot is apróra vágjuk, hozzákeverjük.
A csirkét megmossuk, sózzuk, majd a combok alá töltjük a keveréket. Tepsibe tesszük, alá öntjük a bort és fólia alatt pároljuk 20 percet, majd 10 perc alatt pirosra sütjük.
Tipp:
Köretnek mellette sült hagymás burgonyát vagy sáfrányos rizst tettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

