Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás rántott csirkecomb recept

Medvehagymás rántott csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 3-4 levél medvehagyma
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 ek finomliszt
    • zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:
    A csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsintatészta sűrűségű masszát keverünk. Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket. A combokat lisztbe, a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá