Májsaláta recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 0,5 kg csirkemell
- 1 nagy fej hagyma
- 5-6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 l majonéz
- só
- bors
- 1 leveskocka
Elkészítése:
A csirkemájat és a tojásokat külön-külön megfőzzük. A csirkemellet szintén megfőzzük, de ahhoz hozzádobunk egy leveskockát.
Miután minden megfőtt és kihűlt, kis csíkokra vágjuk és egy tálban összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymát picire felkockázzuk és egyik felét egy kanál olajban átlátszóra dinszteljük, majd hozzáadjuk a salátához. A hagyma másik felét nyersen használjuk fel.
Az egészet jól összekeverjük és végül a majonézt is hozzáadjuk. Úgy finom, ha picit áll, mivel összeérnek az ízek.
Tipp:
A májakat egyben főzzük meg, a csirkemellet először 3-4 nagyobb darabra vágjuk és úgy főzzük, majd később csíkozzuk fel, nehogy szétfőjenek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »