Majorannás dinsztelt tyúk recept

Hozzávalók:
- 1 tyúk nemes részei (csirkéből is lehet, de a legjobb a tyúk)
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só, majoránna
- kevés zsiradék (baromfizsír vagy olaj)
Elkészítése:
A zsiradékra rátesszük a húst, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, sózzuk, beletesszük az egészben hagyott, héjas vöröshagymát és a petrzselymet. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Akkor kiszedjük a hagymát és a petrezselymet és a forrásban lévő ételt, bőven megszórjuk majoránnával. (Ha csirkéből készítjük, kevesebb majoránna kell bele.)
Párolt rizzsel és ecetes szilvával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »