Majoránnás csirkecomb, krumpliágyon recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb alsó, felső részre bontva
- 2 kg burgonya, meghámozva és karikákra szeletelve
- 1 db friss
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 kanál liszt
- 500 g tejszínes besamel szósz (főzőtejszín, esetleg tejföl)
- 1 kis kanál majoranna
- 1 kanál só
- 1 kevés őrölt bors
- 1 kevés zsír
- 1 kevés reszelt sajt
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, majd karikákra vágjuk és kizsírozott sütőtálba tesszük.
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd a krumpliszelekre tesszük.
A tejszínes besamel szószból, a tojásból, a lisztből és a majoránnából közepes sűrűségű mártást készítünk, majd ráöntjük a krumplira és a combokra.
Lefóliázva 200 fokos sütőbe tesszük és készre sütjük.
Az utolsó percekben levesszük a fóliát, és megpirítjuk a tetejét. Ekkor csak felső sütést használunk.
Tálaláskor, sajtot reszelhetünk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

