Magyaróvári csirkemell lilahagymásan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- jódozott só
- őrölt fekete bors
- natúr gombaszeletek (üveges, konzerves is jó)
- 2 kisebb paradicsom
- 1 nagyobb fej lila hagyma
- 15 dkg sonka
- 25 dkg óvári sajt (trappista is jó)
Elkészítése:
A csirkemelleket kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk mind a két oldalát. Tepsibe fektetjük őket.
Mindegyik hús tetejére ráhelyezünk:
1 szelet sonkát, ha kisebb a sonka akkor 2 szeletet
pár szelet gombát
2 karika lila hagymát
2 karika paradicsomot
1 nagy szelet sajtot (ami teljesen befedi a paradicsomokat)
Előmelegített sütőben közepes hőfokon 30 perc alatt készre sütjük őket.
Sült krumplival tálaltam, de bármelyik köret kiválóan illik hozzá.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »