Magyaróvári csirkemell lilahagymásan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- jódozott só
- őrölt fekete bors
- natúr gombaszeletek (üveges, konzerves is jó)
- 2 kisebb paradicsom
- 1 nagyobb fej lila hagyma
- 15 dkg sonka
- 25 dkg óvári sajt (trappista is jó)
Elkészítése:
A csirkemelleket kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk mind a két oldalát. Tepsibe fektetjük őket.
Mindegyik hús tetejére ráhelyezünk:
1 szelet sonkát, ha kisebb a sonka akkor 2 szeletet
pár szelet gombát
2 karika lila hagymát
2 karika paradicsomot
1 nagy szelet sajtot (ami teljesen befedi a paradicsomokat)
Előmelegített sütőben közepes hőfokon 30 perc alatt készre sütjük őket.
Sült krumplival tálaltam, de bármelyik köret kiválóan illik hozzá.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »