Magyaróvári csirkemell lilahagymásan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- jódozott só
- őrölt fekete bors
- natúr gombaszeletek (üveges, konzerves is jó)
- 2 kisebb paradicsom
- 1 nagyobb fej lila hagyma
- 15 dkg sonka
- 25 dkg óvári sajt (trappista is jó)
Elkészítése:
A csirkemelleket kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk mind a két oldalát. Tepsibe fektetjük őket.
Mindegyik hús tetejére ráhelyezünk:
1 szelet sonkát, ha kisebb a sonka akkor 2 szeletet
pár szelet gombát
2 karika lila hagymát
2 karika paradicsomot
1 nagy szelet sajtot (ami teljesen befedi a paradicsomokat)
Előmelegített sütőben közepes hőfokon 30 perc alatt készre sütjük őket.
Sült krumplival tálaltam, de bármelyik köret kiválóan illik hozzá.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »