Magvas, bundás csirkemell recept
Hozzávalók:
- 2 szelet csirkemell
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- szezámmag
- pirított napraforgó
- só
- ételízesítő
- rizs
- feta sajt
- rukkola saláta
- koktélparadicsom
- olíva olaj
- balzsamecet
Elkészítése:
A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és végül a zsemlemorzsába,amibe előtte belekevertük a szezámmagot és a pirított napraforgót. A húst forró olajban sütjük ki.
A rizst készre főzzük sós vízben.
A salátát és a paradicsomokat megmossuk, beletessük egy tálba, teszünk rá kevés olíva olajat,balzsamecetet, majd összeforgatjuk, rátesszük a felkockázott sajtot és így is összekeverjük.
Tálalás: a rizsből csinálunk egy kis gömböt a merőkanállal, mellétesszük a csirkemellet, majd egy kevés salátát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

