Magvas, bundás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 szelet csirkemell
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- szezámmag
- pirított napraforgó
- só
- ételízesítő
- rizs
- feta sajt
- rukkola saláta
- koktélparadicsom
- olíva olaj
- balzsamecet
Elkészítése:
A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és végül a zsemlemorzsába,amibe előtte belekevertük a szezámmagot és a pirított napraforgót. A húst forró olajban sütjük ki.
A rizst készre főzzük sós vízben.
A salátát és a paradicsomokat megmossuk, beletessük egy tálba, teszünk rá kevés olíva olajat,balzsamecetet, majd összeforgatjuk, rátesszük a felkockázott sajtot és így is összekeverjük.
Tálalás: a rizsből csinálunk egy kis gömböt a merőkanállal, mellétesszük a csirkemellet, majd egy kevés salátát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »