Magvas, bundás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 szelet csirkemell
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- szezámmag
- pirított napraforgó
- só
- ételízesítő
- rizs
- feta sajt
- rukkola saláta
- koktélparadicsom
- olíva olaj
- balzsamecet
Elkészítése:
A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és végül a zsemlemorzsába,amibe előtte belekevertük a szezámmagot és a pirított napraforgót. A húst forró olajban sütjük ki.
A rizst készre főzzük sós vízben.
A salátát és a paradicsomokat megmossuk, beletessük egy tálba, teszünk rá kevés olíva olajat,balzsamecetet, majd összeforgatjuk, rátesszük a felkockázott sajtot és így is összekeverjük.
Tálalás: a rizsből csinálunk egy kis gömböt a merőkanállal, mellétesszük a csirkemellet, majd egy kevés salátát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »