Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magvas, bundás csirkemell recept

Magvas, bundás csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 szelet csirkemell
    • tojás
    • liszt
    • zsemlemorzsa
    • szezámmag
    • pirított napraforgó
    • ételízesítő
    • rizs
    • feta sajt
    • rukkola saláta
    • koktélparadicsom
    • olíva olaj
    • balzsamecet

    Elkészítése:

    A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és végül a zsemlemorzsába,amibe előtte belekevertük a szezámmagot és a pirított napraforgót. A húst forró olajban sütjük ki.

    A rizst készre főzzük sós vízben.

    A salátát és a paradicsomokat megmossuk, beletessük egy tálba, teszünk rá kevés olíva olajat,balzsamecetet, majd összeforgatjuk, rátesszük a felkockázott sajtot és így is összekeverjük.

    Tálalás: a rizsből csinálunk egy kis gömböt a merőkanállal, mellétesszük a csirkemellet, majd egy kevés salátát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá