Legjobb rántott csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- só, bors, olaj
- 2 fagyasztó tasak
Elkészítése:
A csirkecombokat előző este fokhagymás tejben áztatom. Kettévágom, jól megmosom, és megszárítom. Sózom, borsozom és amíg előkészítem a panírozáshoz az alapanyagot, pihentetem.
A tojásokat egy tányérba teszem. Az egyik zacskóba a lisztet öntöm a másikba pedig a morzsát.
A csirkecombokat egyesével először a lisztes zacskóba teszem. Rázogatom, amitől a liszt egyenletesen körbeöleli a húst. Mehet a tojásba. A zsemlemorzsánál ugyanúgy járok el, egy kis rázogatás és már kész is van.
Forró olajban kezdem a sütést, majd a hőfokot kicsit lejjebb veszem, hogy a hús jól átsüljön.
Nagyon finom ropogós bundát kapok, ezzel a technikával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »