Legjobb rántott csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- só, bors, olaj
- 2 fagyasztó tasak
Elkészítése:
A csirkecombokat előző este fokhagymás tejben áztatom. Kettévágom, jól megmosom, és megszárítom. Sózom, borsozom és amíg előkészítem a panírozáshoz az alapanyagot, pihentetem.
A tojásokat egy tányérba teszem. Az egyik zacskóba a lisztet öntöm a másikba pedig a morzsát.
A csirkecombokat egyesével először a lisztes zacskóba teszem. Rázogatom, amitől a liszt egyenletesen körbeöleli a húst. Mehet a tojásba. A zsemlemorzsánál ugyanúgy járok el, egy kis rázogatás és már kész is van.
Forró olajban kezdem a sütést, majd a hőfokot kicsit lejjebb veszem, hogy a hús jól átsüljön.
Nagyon finom ropogós bundát kapok, ezzel a technikával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »