Legjobb rántott csirke recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- só, bors, olaj
- 2 fagyasztó tasak
Elkészítése:
A csirkecombokat előző este fokhagymás tejben áztatom. Kettévágom, jól megmosom, és megszárítom. Sózom, borsozom és amíg előkészítem a panírozáshoz az alapanyagot, pihentetem.
A tojásokat egy tányérba teszem. Az egyik zacskóba a lisztet öntöm a másikba pedig a morzsát.
A csirkecombokat egyesével először a lisztes zacskóba teszem. Rázogatom, amitől a liszt egyenletesen körbeöleli a húst. Mehet a tojásba. A zsemlemorzsánál ugyanúgy járok el, egy kis rázogatás és már kész is van.
Forró olajban kezdem a sütést, majd a hőfokot kicsit lejjebb veszem, hogy a hús jól átsüljön.
Nagyon finom ropogós bundát kapok, ezzel a technikával.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.