Lecsós-gombás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 3 közepes vöröshagyma
- 7 közepes paprika
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 közepes paradicsom
- 1 teáskanál fokhagymapor
- só ízlés szerint
- 1 db gombakonzerv
Elkészítése:
Egy nagyobb serpenyőben az olajat felhevítjük. Rátesszük a cikkekre szeletelt vöröshagymát.
Egy kicsit megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a cikkekre szeletelt paradicsomot.
Kb 10 perc után beletesszük a kis kockára vágott csirkemellet és a gombát.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belezúzzuk a fokhagymát és készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »