Lecsós-gombás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 3 közepes vöröshagyma
- 7 közepes paprika
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 közepes paradicsom
- 1 teáskanál fokhagymapor
- só ízlés szerint
- 1 db gombakonzerv
Elkészítése:
Egy nagyobb serpenyőben az olajat felhevítjük. Rátesszük a cikkekre szeletelt vöröshagymát.
Egy kicsit megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a cikkekre szeletelt paradicsomot.
Kb 10 perc után beletesszük a kis kockára vágott csirkemellet és a gombát.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belezúzzuk a fokhagymát és készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »