Kuszkusz csirkehússal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 120 g kuszkusz
- 300 g cukorborsó
- 2 ek vaj
- 250 ml víz
- só
- őrölt bors
- 1 tk kurkuma
- 1 tk ételízesítő
- petrezselyemzöld
- 300 g csirkemell
- só
- őrölt bors
- fokhagymapor
- olaj
Elkészítése:
A cukorborsót a vajon megpároljuk, megízesítjük sóval, őrölt borssal, kurkumával, ételízesítővel és az apróra vágott petrezselyemzölddel. Felöntjük a vízzel és felforraljuk. Amikor a víz felforr hozzáadjuk a kuszkuszt és levesszük a tűzről.Letakarjuk és hagyjuk, hogy a kuszkusz megszívja magát.
A csirkehúst csíkokra vágjuk megsózzuk, meghintjük őrölt borssal és a fokhagymaporral és forró olajban kisütjük. Melegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »