Krémsajtos pulykarolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg pulykamell filé
- 8 szelet gépsonka
- 2 db tömlős krémsajt /2x10dkg/
- 2 szál újhagyma
- 2 db színes kaliforniai paprika
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
Előkészítés: A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.
Burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »