Krémsajtos pulykarolád recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 80 dkg pulykamell filé
- 8 szelet gépsonka
- 2 db tömlős krémsajt /2x10dkg/
- 2 szál újhagyma
- 2 db színes kaliforniai paprika
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
Előkészítés: A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.
Burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.