Krémsajtos pulykarolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg pulykamell filé
- 8 szelet gépsonka
- 2 db tömlős krémsajt /2x10dkg/
- 2 szál újhagyma
- 2 db színes kaliforniai paprika
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
Előkészítés: A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.
Burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »