Krémsajtos pulykarolád

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Krémsajtos pulykarolád

Hozzávalók:

  • 80 dkg pulykamell filé
  • 8 szelet gépsonka
  • 2 db tömlős krémsajt /2x10dkg/
  • 2 szál újhagyma
  • 2 db színes kaliforniai paprika
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • étolaj

Előkészítés: A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

Elkészítés: Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.

Burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!