Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolozsvári gombás máj recept

Kolozsvári gombás máj
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg baromfi máj
    • 50 dkg csiperke gomba
    • 2 fej vöröshagyma
    • 15 dkg kolozsvári szalonna
    • 5 dkg vaj
    • 1 nagy tejföl
    • 2 ek liszt
    • só, bors, pirospaprika

    Elkészítése:
    A felmelegített olajba beletesszük a kis kockára vágott szalonnát. Ha kezd pirulni, rádobjuk a szeletekre vágott hagymát és a gombát. Sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. A vajon megpirítjuk a májat, majd belerakjuk a raguba és összemelegítjük. A lisztet a tejföllel összekeverjük és behabarjuk. Tálalhatjuk nokedlivel, tésztával vagy rizzsel is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá