Kolozsvári gombás máj recept

Hozzávalók:
- 50 dkg baromfi máj
- 50 dkg csiperke gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 15 dkg kolozsvári szalonna
- 5 dkg vaj
- 1 nagy tejföl
- 2 ek liszt
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése:
A felmelegített olajba beletesszük a kis kockára vágott szalonnát. Ha kezd pirulni, rádobjuk a szeletekre vágott hagymát és a gombát. Sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. A vajon megpirítjuk a májat, majd belerakjuk a raguba és összemelegítjük. A lisztet a tejföllel összekeverjük és behabarjuk. Tálalhatjuk nokedlivel, tésztával vagy rizzsel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »