Kolozsvári gombás máj

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 50 dkg baromfi máj
  • 50 dkg csiperke gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 15 dkg kolozsvári szalonna
  • 5 dkg vaj
  • 1 nagy tejföl
  • 2 ek liszt
  • só, bors, pirospaprika

Elkészítése:
A felmelegített olajba beletesszük a kis kockára vágott szalonnát. Ha kezd pirulni, rádobjuk a szeletekre vágott hagymát és a gombát. Sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. A vajon megpirítjuk a májat, majd belerakjuk a raguba és összemelegítjük. A lisztet a tejföllel összekeverjük és behabarjuk. Tálalhatjuk nokedlivel, tésztával vagy rizzsel is.