Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ketchupos, mézes, chilis csirkeszárnyak recept

Ketchupos, mézes, chilis csirkeszárnyak
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkeszárny
    • 2 ek méz
    • 2 dl ketchup
    • 5 dkg vaj
    • 1 mk őrölt bors
    • 1 chili paprika

    Elkészítése:

    A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, végeit levágjuk, és egy kicsit megsózzuk. A chili paprikát apróra vágjuk, elkeverjük a mézzel, a ketchuppal és a borssal. Ebbe a pácba forgatjuk a szárnyakat, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.

    A csirkeszárnyakat kivajazott tepsibe rakjuk, lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 45-50 percet sütjük, amíg a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!

    Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá