Kéksajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet csirkemell
- 8 szelet sonka
- 8 szelet sajt (ementálit használtam)
- 15 dkg kéksajt
- 2-3 dl főzőtejszín vagy tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A csirkemellet kiklopfoljuk, és besózzuk. A hússzeletekre teszünk egy szelet sajtot, majd sonkát. Szorosan feltekerjük, és egy jénaiba, vagy tepsibe rakjuk. A többi hússal is hasonlóan járunk el. Szorosan egymás mellé rendezzük a roládokat.
A főzőtejszínbe/tejfölbe elkeverjük a reszelt sajtot, ízlés szerint borsot adunk hozzá. Ráöntjük a hús tetejére, és a kéksajtot rámorzsoljuk. 220 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
A kéksajtos csirkemell kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 13 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »