Kéksajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet csirkemell
- 8 szelet sonka
- 8 szelet sajt (ementálit használtam)
- 15 dkg kéksajt
- 2-3 dl főzőtejszín vagy tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A csirkemellet kiklopfoljuk, és besózzuk. A hússzeletekre teszünk egy szelet sajtot, majd sonkát. Szorosan feltekerjük, és egy jénaiba, vagy tepsibe rakjuk. A többi hússal is hasonlóan járunk el. Szorosan egymás mellé rendezzük a roládokat.
A főzőtejszínbe/tejfölbe elkeverjük a reszelt sajtot, ízlés szerint borsot adunk hozzá. Ráöntjük a hús tetejére, és a kéksajtot rámorzsoljuk. 220 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
A kéksajtos csirkemell kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 13 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »