Kecskesajtos, parajos csirkemell recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 30 dkg leveles paraj
- 30 dkg kecskesajt
- 5 cl olívaolaj
- 5 dkg vaj
- őrölt bors
- só
- 2-3 gerezd fokhagyma
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A kecskesajtot nyolc szeletbe vágjuk. A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórjuk. A hússzeleteket kevés olíva olajon fehéredésig sütjük.
A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároljuk. A csirkemelleket kivajazott tepsibe tesszük, mindegyikre halmozunk a megpárolt parajból, és két-két szelet kecskesajttal betakarjuk.
Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágya kívánok hozzá!
Tipp:
Köretnek sült zöldséget készítettem mellé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.