Kecskesajtos, parajos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 30 dkg leveles paraj
- 30 dkg kecskesajt
- 5 cl olívaolaj
- 5 dkg vaj
- őrölt bors
- só
- 2-3 gerezd fokhagyma
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A kecskesajtot nyolc szeletbe vágjuk. A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórjuk. A hússzeleteket kevés olíva olajon fehéredésig sütjük.
A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároljuk. A csirkemelleket kivajazott tepsibe tesszük, mindegyikre halmozunk a megpárolt parajból, és két-két szelet kecskesajttal betakarjuk.
Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágya kívánok hozzá!
Tipp:
Köretnek sült zöldséget készítettem mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »