Kecskesajtos, parajos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 30 dkg leveles paraj
- 30 dkg kecskesajt
- 5 cl olívaolaj
- 5 dkg vaj
- őrölt bors
- só
- 2-3 gerezd fokhagyma
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A kecskesajtot nyolc szeletbe vágjuk. A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórjuk. A hússzeleteket kevés olíva olajon fehéredésig sütjük.
A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároljuk. A csirkemelleket kivajazott tepsibe tesszük, mindegyikre halmozunk a megpárolt parajból, és két-két szelet kecskesajttal betakarjuk.
Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágya kívánok hozzá!
Tipp:
Köretnek sült zöldséget készítettem mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »