Kecskesajtos, parajos csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 30 dkg leveles paraj
- 30 dkg kecskesajt
- 5 cl olívaolaj
- 5 dkg vaj
- őrölt bors
- só
- 2-3 gerezd fokhagyma
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A kecskesajtot nyolc szeletbe vágjuk. A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórjuk. A hússzeleteket kevés olíva olajon fehéredésig sütjük.
A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároljuk. A csirkemelleket kivajazott tepsibe tesszük, mindegyikre halmozunk a megpárolt parajból, és két-két szelet kecskesajttal betakarjuk.
Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágya kívánok hozzá!
Tipp:
Köretnek sült zöldséget készítettem mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

