Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kecskesajtos, parajos csirkemell recept

Kecskesajtos, parajos csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkemell filé
    • 30 dkg leveles paraj
    • 30 dkg kecskesajt
    • 5 cl olívaolaj
    • 5 dkg vaj
    • őrölt bors
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:

    A kecskesajtot nyolc szeletbe vágjuk. A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórjuk. A hússzeleteket kevés olíva olajon fehéredésig sütjük.

    A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároljuk. A csirkemelleket kivajazott tepsibe tesszük, mindegyikre halmozunk a megpárolt parajból, és két-két szelet kecskesajttal betakarjuk.

    Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.

    Jó étvágya kívánok hozzá!

    Tipp:

    Köretnek sült zöldséget készítettem mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá