Kecskesajtos, parajos csirkemell

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kecskesajtos, parajos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 csirkemell filé
  • 30 dkg leveles paraj
  • 30 dkg kecskesajt
  • 5 cl olívaolaj
  • 5 dkg vaj
  • őrölt bors
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítése:

A kecskesajtot nyolc szeletbe vágjuk. A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórjuk. A hússzeleteket kevés olíva olajon fehéredésig sütjük.

A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároljuk. A csirkemelleket kivajazott tepsibe tesszük, mindegyikre halmozunk a megpárolt parajból, és két-két szelet kecskesajttal betakarjuk.

Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.

Jó étvágya kívánok hozzá!

Tipp:

Köretnek sült zöldséget készítettem mellé.