Kapros tejszínes pulykamell recept

Hozzávalók:
- 6 szelet pulykamell filé (készíthető pulyka felsőcombból is)
- 1 kisebb vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- frissen őrölt bors
- 200 g főzőtejszín
- 1 ek liszt
- 1 kk kapor (szárított, vagy friss)
- kevés olaj
Elkészítése:
A pulykamellből szeleteket vágunk, majd simára klopfoljuk. Kevés olajon mindkét oldalát megsózva, megborsozva, megsütjük.
A szeleteket kivesszük, és ugyanabban a serpenyőben a maradék olajon a lereszelt hagymát, és a szétnyomott fokhagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a liszttel csomómentesre kevert tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és elkeverjük az aprított kaporral.
A sült pulykamellet a kaporszósszal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »