Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros-juhtúrós göngyölt szelet recept

Kapros-juhtúrós göngyölt szelet
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell felszeletelve
    • 30 dkg bacon
    • 2 gerezd zúzott fokhagyma
    • bors

    A töltelékhez:

    • 40 dkg juhtúró
    • 2 db tejben áztatott zsemle
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • kapor
    • esetleg pici zsemlemorzsa
    • olívaolaj

    Elkészítése:

    A hússzeleteket klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

    Elkészítjük a tölteléket: a hozzávalókat összekeverjük, a sózással vigyázzunk, mert a juhtúró elég sós. A pácolt csirkemelleket a kiterített baconszeletekre helyezzük, majd ráhalmozunk a töltelékből, feltekerjük. Olívaolajjal kikent jénaiba sorban lerakjuk. Letakarjuk alufóliával, 30 percet sütjük előmelegített sütőben, majd levesszük a fóliát, és szépen megpirítjuk.

    Bármilyen körettel tálalhatjuk.

    Nagyon finom, érdemes kipróbálni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá