Kacsamáj másképpen recept

Hozzávalók:
- 45 deka kacsamáj
- 2 fej közepes vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kisebb csokor petrezselyem
- 1,5 deci tej az áztatáshoz
- 2 kanál kacsazsír
- só
- szerecsendió
- őrölt bors
- majoránna
Elkészítése:
A májat a tejjel leöntöm és kb fél órát a tejben áztatom. A kacsazsírba a fokhagymát beleszelem, és gázon halványra megpirítom. A májat kiveszem a tejből lecsepegtetem és kis kockákra vagdalom. A fokhagymás zsírba beleteszem a májat és fehéredésig sütöm. Közben hozzáadom a karikára vágott vöröshagymát, és a fűszereket májas tejjel felöntöm. Fedővel letakarom amíg a hagyma üvegesre nem párolódik. Mikor már a tejet elfőtte, és a hagyma is megpárolódott apróra vágott petrezselyemmel megszórom. Rizzsel tálalom. Gyors finom étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »