Töltött kacsanyak recept

Elkészítése:
A kenőmájast, tojást,hagymát, fokhagymát és fűszereket simára keverjük. A főtt tojást összekockázzuk, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a masszához keverjük. Beletesszük a zsemlemorzsát. Ha híg lenne akkor tehetünk még bele. A kész masszát beletöltjük a kacsa nyakbőrébe, mindkét végét hústűvel lezárjuk. Vastagon zsírozott tepsibe tesszük és 175 fokos sütőben elkezdjük sütni. Mikor már majdnem kész 220 fokon pirosra pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »