Illatos-omlós csirke csípős káposztasalátával recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csrikemell
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 3 evőkanál keményítő
- só
- bors
- fél kg káposzta
- 1 szál sárgarépa
- 4 evőkanál ecet
- 1 dl víz
- 2-3 kanál cukornak megfelelő édesítőszer
- erős pista
- 4 szem nagyobb burgonya
Elkészítése:
A csirkemellet vékonyra vágjuk, sózzuk és borsozzuk. A tojásfehérjét felverjük a keményítővel, sózzuk és borsozzuk. A csirkemellet belemártjuk és forró olajban aranybarnára sütjük.
A káposztát és a répát legyaluljuk, sózzuk és ecettel, vízzel, édesítőszerrel leöntjük. Borssal és erős pistával csípősítjük.
A krumplit nagyobb cikkekre vágjuk és sós vízben félig előfőzzük. Forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »