Illatos-omlós csirke csípős káposztasalátával recept
Hozzávalók:
- 70 dkg csrikemell
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje - 3 evőkanál keményítő
- só
- bors
- fél kg káposzta
- 1 szál sárgarépa
- 4 evőkanál ecet
- 1 dl víz
- 2-3 kanál cukornak megfelelő édesítőszer
- erős pista
- 4 szem nagyobb burgonya
Elkészítése:
A csirkemellet vékonyra vágjuk, sózzuk és borsozzuk. A tojásfehérjét felverjük a keményítővel, sózzuk és borsozzuk. A csirkemellet belemártjuk és forró olajban aranybarnára sütjük.
A káposztát és a répát legyaluljuk, sózzuk és ecettel, vízzel, édesítőszerrel leöntjük. Borssal és erős pistával csípősítjük.
A krumplit nagyobb cikkekre vágjuk és sós vízben félig előfőzzük. Forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

