Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsgolyók gombás-mustáros mártással recept

Húsgolyók gombás-mustáros mártással
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg darált pulykahús
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • bors
    • 1 ek szódabikarbóna
    • 1 ek mustár
    • 1 kis doboz tejföl
    • 3-4 szelet bacon vagy kolozsvári szalonna
    • 6-8 szem gomba
    • 1/2 lila hagyma

    Elkészítése:
    A préselt fokhagymát összekeverjük a hússal és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a szódabikarbónát.
    Apró golyókat formálunk belőlük és kevés zsiradékon ropogósra sütjük.

    Eközben a lila hagymát apróra vágjuk, a gombákat és a szalonnát szeleteljük. Serpenyőben megpirítjuk a szalonnát, erre jön a hagyma és a gomba. Megfűszerezzük és néhány percig pároljuk. Hozzáadjuk a mustárt végül a tejfölt. 1-2 percig együtt főzzük végül hozzákeverjük a megsütött húsgolyókat.
    Tésztával tálaljuk, tetején kevés parmezánnal isteni étek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá