Havasi csirke recept

Hozzávalók:
- 6 db csirke felső comb
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 dl víz
- 2 közepes db burgonya
- 20 dkg gomba
- 20 dkg savanyú káposzta
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 csokor petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkecombot megmossuk (én leszedtem a bőrét), ízlés szerint sózzuk, majd olajjal kikent tepsibe helyezzük. Aláöntjük a vizet, és fóliával lefedve sütjük. A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk, és villával szétnyomkodjuk.
A gombát kevés olajon megdinszteljük, a káposztát megmossuk, majd botmixerrel felaprítjuk. Hozzáadjuk a szétnyomkodott burgonyát, tojássárgáját, a csokor felaprított petrezselymet, és ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Amikor a hús félig megsült, betakarjuk a töltelékkel, visszatesszük a fóliát, és tovább sütjük 20 percig.
Majd lekenjük tejföllel, sajtot szeletelünk rá, és pár percig visszatesszük még sülni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »